Little Known Facts About مشاوره حقوقی قضایی.

در انتهای این صفحه سوال خود را بپرسید و منتظر پاسخ باشید.

سلام مدت زمان شکایت کیفری یک سال از وقوع جرم است ماده ۱۰۶ قانون مجازات اسلامی

۲۱ ایا امکان گزاشتن شرطی در صلح عمری وجود دارد که اگر متصالح زودتر از مصالح فوت شد، مورد صلح شده به مصالح برگردد و به ارث وراث متصالح نرسد؟

موارد زیر می‌تواند از جمله شرایطی باشد که دادگاه حق حضانت را از یکی از والدین سلب کند:

آگاه شدن افراد از روند دعاوی حقوقی و کیفری و ایجاد پیش زمینه جهت استفاده از مشاوره حقوقی تخصصی تر

این نوع مشاوره برای عزیزانی تدارک دیده شده است که به هر دلیلی از جمله معلولیت یا حضور در خارج از کشور امکان حضور در دفتر وکالت را ندارند و نیاز به مشاوره حقوقی تصویری دارند.

امکان استفاده از نظرات افراد متخصص نظیر وکیل و یا مشاور حقوقی در سریع‌ترین زمان ممکن

موکلین عزیز برای انجام مشاوره حقوقی رایگان می‌توانند با شماره تلفن موسسه و یا آیدی تلگرام، اینستاگرام و واتس اپ موسسه در تماس باشند.

عدم لزوم داشتن کارت پایان خدمت در زمان ثبت‌نام آزمون وکالت

سلام الزامی به فعالیت زوجه در قانون و شرع نیست و مرد موظف به پرداخت تمامی هزینه زندگی است

در خلال یک مشاوره حقوقی و آنلاین حضانت ، متقاضی با یک وکیل یا مشاوره زبده به صورت تلفنی صحبت و یا در قالب چت با او با گفتگو click here می پردازد و مشاور مربوطه با اشرافی که بر قوانین مربوط به حضانت دارد، متقاضی را در مسیر درست قرار داده و به وی کمک می کند تا از راه قانونی و در اسرع وقت مشکلات مربوط به حضانت فرزند خود را حل و فصل نماید.

سلام وقت بخیر من یه زن check here ۲۳ ساله هستم که تقریبا ۲ سال هست که ازدواج کردم و در این مدت من اجازه بیرون رفتن از خانه را نداشتم و همسرم بارها بارها اتهام خیانت کار بودن با من را زده و میخواهم بدونم چگونه میتوانم ثابت کنم که خیانت نکرده ام و طلاق بگیرم

آیا در صورتی که ملک مشاعی در تصرف یک نفر از مالکین باشد امکان تخلیه و تحویل شریک دیگر وجود دارد؟

با توجه به خواست هر یک از والدین مبنی بر نگهداری از فرزند مشترک به دلایل عاطفی و آگاهانه جهت اهرم برای فشار و دیگری اطلاع از شرایط قانونی حضانت بسیار اهمیت دارد.طبق ماده ۱۱۶۹ قانون مدنی برای حضانت و نگهداری طفلی که ابوین او جدا از یکدیگر زندگی می کنند، مادر check here تا سن هفت سالگی الویت دارد و پس از آن با پدر است و مطابق تبصره همین قانون پس از هفت سالگی در صورت حدوث اختلاف حضانت طفل با رعایت مصلحت کودک به تشخیص دادگاه است.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *